Städning Stockholm

Förstklassig städservice - hemstädning, flyttstädning m.m. | 08-464 70 00

Städning

Vårt tjänsteutbud inkluderar de allra flesta former av städning, från städning åt privatpersoner till stora kontorslokaler eller trappstädning. Det kan handla om engångsuppdrag eller regelbundet återkommande städning, oavsett vilken tjänst som passar dig bäst ser vi till att hitta en lösning som är perfekt anpassad efter dina behov.

När du beställer återkommande städning av oss gör vi en omfattande bedömning av den totala arbetsinsatsen utifrån dina behov och utefter fastighetens storlek och specifika egenskaper. Därefter tar vi fram en kostnadsfri offert på städuppdraget, utan förpliktelser, så att du enkelt och smidigt kan jämföra oss med andra leverantörer i området.

Alla våra tjänster håller lika hög kvalitet oavsett vilken omfattning det är på ditt uppdrag, och priserna är mycket konkurrenskraftiga. 

Pålitlighet och trygghet

Hemstädning har tidigare varit någonting som endast ett fåtal hushåll har haft råd och möjlighet att använda sig av. Det har i branschen även förekommit en hel del svartarbete och det har varit svårt att hitta leverantörer som man kan lita på till hundra procent. I och med rut-avdraget och i samband med att det har kommit tydligare riktlinjer och kontrollinstanser inom branschen har antalet seriösa firmor ökat och antalet skojare minskat. Idag är städbranschen en av de mer blomstrande branscherna och det mesta sköts på ett oklanderligt sätt.

Vi tar vårt arbete på fullt allvar. Vi sköter vår firma enligt alla branschens regler och rekommendationer och ser till att våra anställda får bra villkor och avtalsenliga löner. Genom att anlita oss för hemstädning eller någon annan av våra städtjänster får du en städfirma som du kan lita på i alla lägen.

En välkommen avlastning

Med våra attraktiva priser och vår flexibla planering kan nu nästan vem som helst som är i behov av hemstädning hitta en tjänst hos oss som är såväl överkomlig ekonomiskt och som passar perfekt i tidsschemat. Hör av dig direkt till oss så kan vi tillsammans hitta en lösning som passar just dig perfekt. Med en pålitlig städfirma som tar hand om din hemstädning märker du snart hur mycket extra tid du får över i hemmet. Det kan handla om storstädning en gång i månaden, veckostädning eller regelbundet underhåll. Oavsett i vilken skala som du väljer att använda oss kan vi garantera att du kommer bli nöjd med den avlastning som hemstädningstjänsten innebär.

 

Rent och fint utan problem!