Städning Stockholm

Förstklassig städservice - hemstädning, flyttstädning m.m.

Prislista | Billig städhjälp i Stockholm

Vi skräddarsyr våra städtjänster efter dina behov och sätter priserna därefter. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på den typ av städhjälp som du är intresserad av så återkommer vi inom kort. På grund av RUT-avdraget kan vi hålla nere priserna så att både hemstädning och flyttstädning i Stockholm blir en billig affär. 

Hemstädning

Kontakta oss för att få en skräddarsydd offert. Ange gärna vilken yta det handlar om, hur ofta du vill ha städat samt om det föreligger andra omständigheter som påverkar städningen.

Priser från: 150 kronor / m2 för hemstädning i Stockholm

Flyttstädning 

Vi har flyttstädat i över 2000 bostäder i hela landet. Kontakta oss så återkommer vi med en gratis offert inom 24 timmar. Här är det bra om vi får veta yta och planerat flyttdatum.

Prisexempel:

01-19 m2: 1300:- efter RUT

40-49 m2: 1600:- efter RUT

90-99 m2: 2400:- efter RUT

Vi har även ett brett utbud av tjänster för företag

För dig som representerar ett företag eller en förening kan vi erbjuda ett heltäckande tjänsteutbud. Kontakta oss redan idag för en offert gällande:

  • Kontorsstädning

  • Trappstädning

  • Storstädning

  • Golvvård

  • Fastighetsskötsel

  • Byggstädning m.m.


Hur fungerar det med abonnemang för hemstädning?

Att lösa ett abonnemang för hemstädning innebär att man får en tjänst som skräddarsys efter sina egna behov, sina egna krav och de egna behoven. Du bestämmer själv när städningen ska ske, hur pass omfattande den ska vara och vid vilka tider den utföras och vi ser till att allt blir gjort. 

På samma sätt som du får din tidning varje morgon så får du hemstädning utförd i din bostad under vissa dagar - dagar som du själv bestämmer. Det innebär att du kan välja att få ditt hem städat exempelvis en gång i veckan, en gång i månaden eller varannan vecka - valet är ditt. Alla har olika behov och krav på hur ofta man vill ha städat. Vår verksamhet bygger på flexibilitet och det innebär att vi hela tiden anpassar oss efter kundernas behov och önskemål. 

Hemstädning via abonnemang ger dig tid över till annat

Hemstädning via abonnemang ger väldigt många fördelar. Du vet att städning alltid sker under vissa dagar och under vissa timmar. Det ger en trygghet och en härlig känsla i kroppen: du kommer hem från arbetet och vet att du öppnar dörren till ett rent, fräscht och väldoftande hem.

Vår hemstädning sker av utbildad personal och där vi - i den mån det är möjligt - alltid ser till att samma städare sköter arbetet hos dig. Det senare ger en trygghet för oss båda. Du vet vem som städar och bygger upp ett förtroende för personen i fråga. Detta medan städaren vet hur du vill ha det, vad som ska göras och hur din bostad ser ut - något som leder till effektivare jobb.

Det abonnemang du tecknar ger dig ett förmånligt pris och du bestämmer själv när du vill att avsluta tjänsten - då med viss uppsägningstid. Hemstädning via abonnemang är en av våra mest populära tjänster och vi ser fram emot att se över hur vi kan kan hjälpa dig. Vår hemstädning skapar luckor i din kalender och ger dig tid att fokusera på andra saker. Kontakta oss redan idag!

Vanliga frågor om städning i hemmet

Är du intresserad av hemstädning och vill veta lite mer om tjänsten? Här följer någr vanliga frågor och svar som kan ge dig mer kött på benen: 

Fråga: Måste jag boka hemstädning för varje städtillfälle?

Svar: Det går att boka hemstädning för enstaka punktinsatser - men det går även att teckna ett abonnemang som innebär att städningen sker enligt överenskommelse där vi städar exempelvis veckovis eller någon gång per månad. Det är upp till dig som kund att bestämma. Vi anpassar oss efter dina behov.

Fråga: Jag är missnöjd med städningen - vad gör jag? 

Svar: Du kontaktar oss. Vi har en Nöjd-Kund-Garanti som innebär att vi åtgärdar det du känner missnöje med. Vårt mål är att våra kunder alltid ska känna sig nöjda med vår städning och att vi alltid ska leverera ett högkvalitativt jobb.

Fråga: Kan jag använda Rut-avdraget för hemstädning?

Svar: Givetvis! Oavsett om du väljer en enstaka punktinsats eller hemstädning i abonnemangsform så kan du dra av 50% av den totala kostnaden för arbetet. Vi sköter all administration med Skatteverket och drar beloppet redan på den faktura du erhåller. Smidigt! 

Fråga: Kommer samma städare att sköta städningen i mitt hem?

Svar: Hemstädning sker i din personliga sfär. Det är känsligt och för oss är det viktigt att du känner trygghet. Vår ambition är att samma städare kommer till dig vid varje städtillfälle. En städare som du kan lära känna och bygga en trygg relation med. Om städaren skulle bli sjuk så meddelas du och kan ta ställning till huruvida städningen ska utgå den dagen - eller ske av någon annan i vår kompetenta personalstyrka. Vi håller alltid en öppen dialog med våra kunder.


Spara pengar genom att göra egna städprodukter

Städprodukter är relativt dyra och många av dem har dessutom negativa aspekter sett till vår miljö. De innehåller ofta tyngre kemikalier som har en negativ påverkan på klimat och miljö. Vi använder endast miljömärkta - exempelvis Svanen - produkter i samband med att vi städar och vi försöker att dra vårt strå till stacken genom detta. Det kan även du göra. 

Faktum är att många städprodukter går att framställa själv och med ingredienser som redan finns i ditt hem. För din dagliga städning så kan du skapa egna rengöringsmedel och därigenom både spara pengar och göra vår miljö en stor tjänst. Exempelvis ättika och bikarbonat är två stycken produkter som snarare borde stå i städskåpet än i skafferiet. 

Båda dessa - blandade med andra livsmedel och produkter - är ytterst effektiva att använda för allt mot mögel, hårt smutsade ytor, badrum och mot exempelvis kalkavlagringar i toaletten. Här följer två enkla recept och exempel på där dessa kan användas: 

Recept nummer ett - Ättika och varmt vatten. 

Blanda en del ättika med två delar varmt vatten i en sprayflaska. Detta kan du med fördel använda till allt från att städa toaletten - spraya, låt dra i några timmar och torka av - till att putsa fönster eller rengöra kakel- och klinkers i duschen.

Ett extremt starkt och effektivt rengöringsmedel som tyvärr blivit lite bortglömt. Frågar du din mamma eller din mormor så har de garanterat koll på vilken effekt ättika har i samband med städning. 

Recept nummer två - bikarbonat. 

Bikarbonat absorberar dålig lukt och tar bort fläckar. Bikarbonat går även att ersätta med bakpulver då det handlar om samma aktiva ämnen i dem båda. Har du problem med dålig lukt i kylen så kan du med fördel placera en skål med bikarbonat där inne och se att odören försvinner. 

Har du en hårt smutsad ugn så är följande tillvägagångssätt att rekommendera: Ta hett vatten och blanda i några skedar bikarbonat. Använd en sked och rör ihop till en pasta som du sedan applicerar på de värsta områdena i ugnen. Låt dra i någon timme och avsluta med att gnugga rent med svinto eller med en disksvamp. 

Du kan även lösa upp stopp i avloppet genom att använda bikarbonat. Då genom att hälla en fjärdedels kopp bikarbonat i handfatet och följa upp med att hälla i tre-fjärdedels kopp vinäger i detsamma. Avsluta med att hälla en kastrull hett vatten i avloppet och problemet är löst. Var försiktig så att du inte bränner dig bara. 


 

Anlita oss för billig städning i Stockholm!