Städning Stockholm

Förstklassig städservice - hemstädning, flyttstädning m.m. | 08-464 70 00

Tjänster

Vi erbjuder en lång rad tjänster inom lokalvård, exempelvis:

  • Hemstädning

  • Kontorsstädning

  • Underhållsstädning

  • Flyttstädning Stockholm

  • Visningsstädning

  • Fönsterputs

… och en hel del andra städtjänster i hela Stockholmsområdet. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Fönsterputs

Högkvalitativa städtjänster

Den höga kvaliteten på våra tjänster uppnår och bibehåller vi genom att kontinuerligt utbilda vår städpersonal. Vi vågar påstå att våra medarbetare har bättre kunskaper inom städning/rengöring än vad som är normalt i branschen.

Redan som nyanställd hos oss får man veta vilka krav som gäller och vilken typ av resultat man förväntas leverera. Givetvis har vi även noggranna uppföljningar för att säkerställa att våra medarbetare lever upp till våra – och våra kunders – förväntningar. Dessa kontroller utförs på plats hos kunden varje månad. Vi är även ansvarsförsäkrade och följer rådande kollektivavtal.

Nöjd personal är bra personal

Vi ställer inte bara krav på vår personal utan vi ger även mycket tillbaka, allt enligt devisen att nöjda medarbetare är bra medarbetare som utför ett högklassigt arbete. En viktig del i detta är att vi är mycket noggranna med arbetsergonomin och vi ser även till att använda den mest effektiva arbetsutrustningen för att skona våra medarbetares kroppar (vi tänker även på miljön när vi väljer utrustning, material och rengöringsprodukter).

Tack vare detta lyckas har vi låg personalomsättning och behåller således extremt värdefull kunskap och kompetens inom företaget. Dessutom får våra kunder sina hem och arbetsplatser städade av personer de känner igen, vilket är en stor trygghet. Skulle någon av våra medarbetare vara borta en period kallas en ersättare som håller samma höga klass in.

 

Vi erbjuder en städgaranti vid utförandet av samtliga städtjänster