Städning Stockholm

Förstklassig städservice - hemstädning, flyttstädning m.m.

Tjänster - Hemstädning, flyttstädning & kontorsstädning

Vi erbjuder en lång rad tjänster inom städning i Stockholm. Här kan du boka eller begära offert på:

Hemstädning, Flyttstädning och Kontorsstädning.

Är du intresserad av att boka storstädning, underhållsstädning, visningsstädning eller fönsterputsning gör du det direkt via formuläret under kontakta oss.


Hemstädning

Välj själv hur ofta du vill ha städat
Smarta abonnemang sänker timkostnaden
Regelbundna tider, samma städare
Ansvarsförsäkring och kollektivavtal

Flyttstädning

Enligt Mäklarsamfundets rekommendationer
Fasta priser / m²
Villa, lägenhet, radhus och kommersiella fastigheter
ISO-certifierad flyttstädning

Kontorsstädning

Helt anpassad efter verksamheten
Skräddarsydda lösningar för små och stora kontor
Störningsfritt för personalen
Långsiktigt arbete med alla kunder 

Högkvalitativa städtjänster

Den höga kvaliteten på våra tjänster uppnår och bibehåller vi genom att kontinuerligt utbilda vår städpersonal. Vi vågar påstå att våra medarbetare har bättre kunskaper inom städning/rengöring än vad som är normalt i branschen.

Fönsterputs

Redan som nyanställd hos oss får man veta vilka krav som gäller och vilken typ av resultat man förväntas leverera. Givetvis har vi även noggranna uppföljningar för att säkerställa att våra medarbetare lever upp till våra – och våra kunders – förväntningar. Dessa kontroller utförs på plats hos kunden varje månad. Vi är även ansvarsförsäkrade och följer rådande kollektivavtal.

Nöjd personal är bra personal

Vi ställer inte bara krav på vår personal utan vi ger även mycket tillbaka, allt enligt devisen att nöjda medarbetare är bra medarbetare som utför ett högklassigt arbete. En viktig del i detta är att vi är mycket noggranna med arbetsergonomin och vi ser även till att använda den mest effektiva arbetsutrustningen för att skona våra medarbetares kroppar (vi tänker även på miljön när vi väljer utrustning, material och rengöringsprodukter).

Tack vare detta lyckas har vi låg personalomsättning och behåller således extremt värdefull kunskap och kompetens inom företaget. Dessutom får våra kunder sina hem och arbetsplatser städade av personer de känner igen, vilket är en stor trygghet. Skulle någon av våra medarbetare vara borta en period kallas en ersättare som håller samma höga klass in.

 

Vi erbjuder en städgaranti vid utförandet av samtliga städtjänster