Städning Stockholm

Förstklassig städservice - hemstädning, flyttstädning m.m.

Om oss

Certifierat städföretag med många års erfarenhet

Vi har hela Storstockholm som arbetsplats. Som en välrenommerad och ofta rekommenderad städfirma har vi lång och bred erfarenhet av de flesta olika typer av städning. Vi arbetar med såväl privat- som företagskunder och ser fram emot långa och fruktsamma samarbeten. Vi har över 20 års erfarenhet av städbranschen och vet vad som krävs för att göra kunderna nöjda.

Målet är alltid att se till att alltid leverera städtjänster med hundraprocentig kvalitet. Detta genom att kvalitetssäkra i alla led och ständigt göra uppföljningar så att vi vet hur våra kunder upplever oss som samarbetspartner. Samt att erbjuda riktigt bra tjänster till riktigt bra priser.

Kvalitet och miljö

Företaget är ISO-certifierat för kvalitet, miljö och arbetsmiljö, har ansvarsförsäkring samt följer rådande kollektivavtal.

ISO-certifiering Städhuset

ISO 45001:2018 är ett ledningssystem för arbetsmiljö. Personalen är vårt allt. Vi utbildar, vi ger möjlighet att klättra inom företaget, vi ger schyssta villkor där fast anställning och kollektivavtal erbjuds och där målet är att skapa en utvecklande, positiv arbetsmiljö där alla känner glädje och stolthet över att vara en del av vårt företag. Vi följer upp med medarbetarsamtal seker löpande och där man ges en möjlighet att lämna förslag på förbättringar. Givetvis är ergonomi viktigt: att städa sliter på kroppen. Vi erbjuder rätt arbetsverktyg och utbildar i mer skonsamma ställningar för att skona kroppar. 

Miljön är viktig för oss. Ledningssystemet ISO 14001:2015 innebär att vi är certifierade för ett miljöarbete där vi använder rengöringsmedel och produkter som är miljöklassade. Vi väljer leverantörer utifrån deras miljöprogram och vi söker aktivt efter vägar att förbättra vårt arbete med miljön - ett arbete som aldrig tar en paus. Vi går i bräschen för en renare städbransch och vill visa vägen för andra. Det går att få rent utan att vår miljö tar skada! 

 

 

En rikstäckande städfirma med stort engagemang och hjärta!